Senior Business Consultant (40 uur)

In no-time ontwikkelde Polly.help zich van Nederlandse start-up naar scale-up wereldwijd. Ben jij een Business Consultant met dezelfde groeipotentie? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou!

CXperts zoekt voor haar zusterbedrijf Polly.help namelijk een Senior Business Consultant (40 uur) die iedere klantwens vertaalt naar een passende kennismanagement- of omnichannel-oplossing.

Dit ga je doen
Je vraagt, luistert, adviseert. En als het nodig is geef je tegengas aan je collega of je klant. Alles om dat ene doel te bereiken: het optimaliseren van de customer experience op het gebied van kennismanagement en omnichannelgebruik bij je klant.
Daarbij kijk je breder dan alleen een automatiseringssysteem; je denkt bijvoorbeeld net zo makkelijk mee in de content en slim gebruik van de verschillende communicatiekanalen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, maar je werkt net zo makkelijk vanuit huis of bij de klant op locatie.

Als Senior Business Consultant heb je een allround en afwisselend takenpakket, denk bijvoorbeeld aan: 

 • Ontwerpen en implementeren van kennisplatformen die exact passen bij de businessdoelen van onze klanten

 • Optimaliseren van omnichannelcommunicatie qua techniek én inhoud

 • Inhoudelijk en strategisch bijdragen aan onze productontwikkeling en -marketing

 • Een breed portfolio op het gebied van kennismanagement

 • Zelfstandig projectbeheer en -implementatie

Dit zijn wij
Polly.help is dochter van CXperts, een organisatie die in 4 jaar tijd is uitgegroeid van kleine startup naar internationale speler op het gebied van slimme IT-oplossingen in kennisdeling en online communicatie. 

Wij zijn megatrots op ons jonge, dynamische bedrijf, maar nóg meer op ons product. Polly.help is voor onze klanten de ideale oplossing gebleken op het gebied van kennismanagement en -deling. De customerexperience steeds makkelijker en positiever maken: dat is de missie van Polly.help. 

Dit is je team
Best verrassend, gezien de grote namen in ons klantenbestand, maar het is echt zo: ons team bestaat  op dit moment nog uit slechts 8 collega’s. Stuk voor stuk enthousiaste professionals, die nauw samenwerken en gáán voor het product en de klant. We staan nooit stil, we zijn continu op zoek naar nóg betere oplossingen en nieuwere technieken. 

Als Senior Businessconsultant mag je je mouwen opstropen, want er wordt hard gewerkt. Maar wij houden het wel graag in balans: daarom koesteren we onze relaxte werksfeer en vieren we onze successen. Bovendien bouwen we bewust tijd in voor een gezamenlijke borrel (of fris), en maken we geregeld een gezellig uitstapje. Op die manier ontmoeten we elkaar ook eens in een andere setting!

Dit mag je van ons verwachten
Naast een fijne werksfeer en toffe collega’s heeft CXperts jou natuurlijk nog meer te bieden. Wat vind je van:

 • Een prima salaris dat past bij je opleiding en ervaring

 • 24 vakantiedagen per jaar

 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied

 • Laptop en telefoon

 • Goede pensioenregeling

 • Thuiswerkvergoeding 

 • Leaseauto

 • Flexibiliteit in uren en werklocatie, voor een goede werk-/privébalans

Dit breng jij mee
Jouw communicatieve vaardigheden maken dat je makkelijk schakelt met de klant. Dankzij jouw uitstekend inlevingsvermogen traceer je snel de vraag áchter de vraag. Je bent gewend om zelfstandig te werken, maar zeker niet bang om op tijd aan de bel te trekken als je wilt sparren of ondersteuning nodig hebt. Het gebruik van omnichannel mogelijkheden is voor jou gesneden koek, en je hebt gevoel voor doelgroepgerichte content. Verder heb je in huis:

 • Minimaal een afgeronde IT-opleiding op hbo-niveau 

 • Zeker 3 jaar ervaring als (technische) Businessconsultant in een vergelijkbare branche

 • Actieve spreek- en schrijfvaardigheid in het Engels, en liefst ook het Duits (geen vereiste)

Is deze vacature jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie,
neem dan gerust contact op met Stefan Mackaaij (stefan@pollyhelp.com / 06-57278176).